鈴木 將央

Sake Exchange Tokyo (Workshop) Rice Varieties

2017/11/19

新規お申込み残り40

What is SET WORKSHOP? SET WORKSHOPについて

Enjoy the marriage of delicious Japanese cuisine from a master chef while you learn about sake from a British sake pro.

This month sees the return of the Sake Exchange Tokyo Workshop and it’s undergone a bit of a renewal.

The
new Sake Exchange Tokyo will be held at KURAND’s own cozy little dining
space in the heart of Shibuya, just a hop and a skip from the New South
Exit of the station.

本イベントは、国際きき酒師とともに日本酒と和食のペアリングを愉しみながら学べるイベントです。イベントの魅力や提供予定メニューを紹介します!

Absolute Beginners Welcome! 初心者でも大歓迎

Every workshop starts by going over the very basics of sake in detail, so don’t worry if you are just starting out with the beverage.
毎回、日本酒の基礎から始まるので、日本酒に出会えたばかりの初心者でも安心して参加出来ます。

Event Itinerary! イベントの流れ

The main features

A workshop by a Sake Pro Performing on an International Stage

Your host for this small, private workshop is Christopher Hughes, an
internationally recognised Sake Sommelier and Teacher of the WSET (Wine
Spirits and Education Trust) sake qualification in Tokyo. Enjoy a guided
presentation with sake and food that introduces sake and sake culture
from a wide variety of viewpoints. Whether you are new to sake or an
aficionado, you are sure to gain something new from this experience.

Discover the joys and hidden magic of pairing Japanese cuisine with sake!

Once seated, guests will be served 8 courses of delicious Japanese cuisine
expertly prepared by a master chef from specially selected ingredients.
These will be married with a selection of top-flight sake delivered
straight from the brewery. All the sakes will be chosen according to the
rice variety that they are made with. And if 8 sake is not enough,
guests are free to try as many sakes as they like from the Sakeba
30-sake strong line-up and this is included in the price.

過去のイベントの様子

1:国際的に活躍する日本酒のプロによるワークショップ
国際的に活躍しているイギリス人国際きき酒師 クリストファー・ヒューズが、日本酒の基本的な知識から、知っているとタメになる日本酒の裏ワザまで、さまざまな角度から日本酒について解説します!丁寧に解説・レクチャーしますので、初心者から玄人まで日本酒に詳しくなれること間違いありません。イベントは少人数のため、質疑応答もしやすい環境ですよ!

2:日本酒と和食を組み合わせながらフードペアリングを学べる!
イベント当日は、sakeba自慢の日本酒によく合う8品の和食料理の提供と、蔵元直送の厳選日本酒30種類が飲み比べし放題です!ワークショップで学んだ、和食と日本酒のフードペアリングをその場で実践することができます!

3:日本酒を通して国際交流を楽しもう!
本イベントには、数名の外国人の方にもご参加いただく予定です!国籍を問わず交流することで、これまで表現しきてれなかった英語を実践するチャンスかも。日本酒を片手に国際交流を楽しみましょう!

Event time & date

Thursday 26th November (Sun) 12:00 – 14:30 11月26日2017年(日)

Participation Fee 参加費用:5000 JPY

Please make payment via the below link
以下のリンクをクリックし、支払いお願いします。
https://passmarket.yahoo.co.jp/event/show/detail/01d6i7z7n0mj.html

おつりが出ないようにして頂けると受付時間の短縮が出来ますので宜しくお願いします。

Course Details コースメニュー 

The Full Menu

• Scallops in Wasabi

• Shark Cartilage with Plum Sauce (Plum Crystals)

• Shrimp with avocado dip

• Chef’s Special Chicken Gizzards in a vinegar and soy sauce.

• Japanese Style Deep Fried Chicken in an Aromatic Soy Sauce

• Aomori Prefecture Caught Broiled Toro Mackerel

• Chef’s much raved about Pork Belly
• Maccha Ice made with sake lees

ホタテわさ / 梅水晶 / エビとアボカドのディップ /駄菓子ふう砂肝 / 香ばし醤油のゴロゴロ竜田揚げ / 青森県産産炙りとろさば / Sakebaの豚角煮 / 酒粕風味の抹茶アイス

I look forward to seeing you all there!! 皆さん、お会いできるのを楽しみしております。

SET RULE (Please read and accept before RSVPing) セットルール (承諾した上の参加申し込みお願い致します。)

Getting blind drunk is not allowed. 飲み過ぎは禁止

(Please take responsibility and pace yourself while drinking plenty of water. The guideline is 2 times more than water. )水を1.5倍飲むことです。

Anyone who is deemed to be beyond their limits will be ejected and banned from future meetups. Guests are strictly the responsibility of the member who brought them. We take no responsibility for accidents caused by over drinking.

飲み過ぎたと見なす参加者は退店して頂き、今後のイベントの参加も断る形になりますのでご注意お願います。

KNOW YOUR LIMIT! 自分の限界を知って下さい。

More details including link to venue here
詳しくは

https://passmarket.yahoo.co.jp/event/show/detail/01d6i7z7n0mj.html

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1

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